Simplu - Nelimitat - Portabil - Wi-Fi

 

Internet Wireless

Wireless

Probabil ca te-ai saturat de fire intinse prin casa. Cu siguranta cand iti redecorezi casa un punct sensibil este calculatorul care nu stii unde sa-l pui ca sa nu se vada firele. Acum toate aceste probleme dispar datorita tehnologiei 4g WiMAX care iti permite instalarea routerului oriunde in casa unde exista o priza de curent. Prin tehnologia Wireless, Internetul ajunge la tine la cea mai buna viteza si cea mai buna calitate. Portabil, Simplu, Nelimitat, Wifi.

Simplu

Profita de avantajul abonamentului Net 4g Nelimitat si in 10 minute ai Interent Nelimitat Wireless la tine acasa. Fara fire... Nu ai realizat inca frumusetea acestui serviciu, poti sa-l iei cu tine oriunde doresti tu, fara a fi nevoie sa mergi la furnizorul tau de internet si sa completezi multe acte. Totul este simplu si dinamic ca si tine. o Solutie Dinamica, pentru o persoana dinamica care isi doreste ultima tehnologie disponibila la el acasa.

Nelimitat

Uita de grija traficului. Noi nu limitam traficul, nu restrictionam viteza doar pentru ca ai facut trafic prea mare. Downloadeaza cat vrei tu, nimeni nu se supara. La acelasi pret ceilalti iti ofera download de 2-4 Gb, in timp ce noi iti oferim servicii nelimitate. Foloseste-l ca de aceea platesti abonament.

Portabil

Chiar daca iti muti domiciliul sau iti schimbi camera, conexiunea ta la internet nu sufera modificari de calitate sau contractuale. Poti pleca in concediu si iti poti lua modemul cu tine. Iar daca ai dispozitive mobile, nu va trebui sa te loghezi la diverse retele wireless nesecurizate si datele nu-ti vor fi in pericol. Nu vei mai seta toate dispozitivele pentru reteaua wireless a hotelului, pentru ca tu ai reteaua ta cu tine.